TALVIAINEN, Tiihalanmäki

Talviaisissa ja sen lähiseudulla on tarjolla tontteja. Talviainen sijaitsee lähellä Tamperetta, 9-tien varrella. Talviaisista on hyvät kulkuyhteydet Tampereelle, ajoaika on n. 45-50 min ja Tampereentie on hiljattain kunnostettu.  Alueella asuukin paljon työssäkäyviä, jotka matkustavat päivittäin Tampereelle.  Alueelle rakennetaan valokuituverkkoa, mikä mahdollistaa hyvin etätyön ja yrittämisen Talviaisissa.

 

Verkko Osuuskunta Ysinetin omistamalta tilalta Tiihalanmäki RN:o 1:60 on myytävänä ilman kunnallistekniikkaa olevia väljiä n. 0,5-1,0 hehtaarin haja-asutusalueen rakennuspaikkoja.
Rakennuspaikkojen myyntihinta, sekä koko ja tarkempi sijainti tilalla on sovittavissa tapauskohtaisesti. Rakennuspaikoilla on myös mahdollisuus saada veneen pitopaikka tilan Tiihalanlahden palstalle.

Tonteilla valmius liittyä valokuituverkkoon.

Lisätietoja tonteista saat:

Verkko-osuuskunta Ysinetti

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

hall.pj. Heikki Salomaa p. 0400233746

Talviaisissa ja sen lähiseudulla on tarjolla tontteja. Talviainen sijaitsee lähellä Tamperetta, 9-tien varrella. Talviaisista on hyvät kulkuyhteydet Tampereelle, ajoaika on n. 45-50 min ja Tampereentie on hiljattain kunnostettu.

Alueella asuukin paljon työssäkäyviä, jotka matkustavat päivittäin Tampereelle.

Alueelle on rakennettu valokuituverkko, mikä mahdollistaa hyvin etätyön ja yrittämisen Talviaisissa.